Çiftliğimizin Efsaneleri ile orman gezimiz

Macera tutkunu, keşfetmeyi seven Alman Çoban Köpeklerimiz Hulk von Petworld ve Eric von Gobbi ile orman ve göl gezisine çıktık. Orman'da yaptığımız koşularla Alman Kurdu köpeklerimizin ayak kasları güçlenirken anatomik yapıları gelişmekte. Sosyal karaktere sahip bu Alman Kurdu köpeklerimiz cesaretli yapılarıyla ormanın derinliklerinde keşfetme iç güdüleriyle hareket etmekte. Onlarla çıktığımız doğa gezilerinde yaşadığımız eşsiz deneyim bizleride çok mutlu etmekte. Alman Çoban Köpekleri Uzmanı Can Paksoy'un da dediği gibi 'Alman Kurdu beslemek bir hobi değil yaşam biçimidir'. Orman gezimizin resimleri aşağıda yer almaktadır .

Bu özel karakterli yavrularımız hakkıında bilgi almak ve orman gezilerimize katılmak isterseniz 0533 409 55 00 no'lu cep numarasından ulaşabilir, bilgi@almankurdu.com mail adresinden yardım alabilirsiniz.

Bu özel karakterli yavrularımız hakkıında bilgi almak ve orman gezilerimize katılmak isterseniz 0533 4095500 no'lu cep numarasından ulaşabilir, bilgi@almankurdu.com mail adresinden yardım alabilirsiniz.