Mia ile mutlu geçen eğitim sürecini tamamladık

Sevgili Ersin Hanım aklında köpek sahibi olma fikri yokken Akmerkez mağazamız da görüp kucağına aldıktan sonra bir daha ayrılamadı Mia’dan. Böylece ailemizin köpekle yaşam serüveni başlamış oldu.

Köpeklerini aldıktan sonra Ersin hanım ile evlerinde görüşerek kendilerine yavru köpek bakımı ve tuvalet alışkanlığı ile ilgili bilgileri aktardık. Ersin hanım’ın köpeğe bakamamak veya onu mutsuz etmek ile ilgili kaygılarını her zaman yanında olacağımızı belirterek gidermeye çalıştık. Sevgili Ersin hanım’da tavsiyelerimizi kulak ardı etmeyip daha uyumlu bir şekilde temel itaat ayına gelene kadar yaşadılar.

Temel itaat eğitimini almak için çiftliğimize geldiğinde Mia sevimli tavırlarıyla hepimizin ilgi odağı olmayı başardı. Uyumlu süren 4 haftalık eğitimin sonunda Ailemiz ile de eğitim çalışmalarımızı yaparak temel itaat eğitimini tamamladık.

Mia’nın ailemizle daha uyumlu yaşamasını temel itaat eğitimi sağlayıp; Mia ve Ulubay ailesinin bu mutlu anlarına ortak olmak bizim işimizin de vazgeçilmez en güzel yanıdır.

Ulubay ailesine Mia ile mutlu ve uyumlu uzun bir ömür diliyoruz.

Sevgilerimizle,

Eğitim Departmanı

 

Ersin Ulubay cavalier mia tanışma ersin ulubay cavalier  temel itaat eğitim çalışması Ersin Ulubay cavalier mia temel itaat eğitimi