Dünya Tatlısı Limon Temel İtaat Eğitimi'ni başarı ile tamamladı

Sevgili Gürkan bey Limon isimli Pomeranian ırkı köpeklerini sahiplendikten sonra; ilk kez köpek baktıkları için hata yapmamak adına bizi arayarak destek almak istediklerini belirtti. Evlerinde yaptığımız ziyaretimiz sırasında genel bakımı ve ev içinde yapılması gerekenler, ceza ve ödül sistemleri ile ilgili kendilerine gerekli bilgileri aktardık.

Köpekle uyumlu yaşamın gereği olarak nitelendirdiğimiz temel itaat eğitimini mutlaka alması gerektiğini ve bu sayede daha uyumlu bir ömür geçireceklerini de belirttik.

Bu konuda bizimle hem fikir olan Gürkan bey ile birlikte köpeğinden kesinlikle ayrılmak istemeyen Necip beyi ikna etmemiz oldukça güç oldu. Ancak Necip bey de duygularını bir kenara bırakarak , çocuğu gibi gördüğü Limon için daha iyi olacağını düşünerek temel itaat eğitimini almak üzere Limon’u bize teslim ettiler.

Sevgili Gürkan bey ve Necip bey hemen hemen her hafta Limon’u görmek için çiftliğimize geldiler. Böylelikle özlemlerini gidermeye çalışıyorlardı. Kendilerine fırsat buldukça bizler de resim ve video göndererek Limon’un eksikliğini hissetmemelerini sağlamaya çalışıyorduk.

Başarılı geçen temel itaat eğitiminin sonunda Gürkan bey ve Necip bey ile yaptığımız çalışmalardan sonra Limon’u kendilerine teslim ettik.

Sevgili Gürkan ve Necip bey’e bize duydukları güvenden dolayı çok çok teşekkür ediyor Limon ile birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyoruz.

Sevgilerimizle,

Eğitim Departmanı

 

limon pomeranian temel itaat eğitimi   limon pomeranian temel itaat eğitimi   limon pomeranian temel itaat eğitimi