Dört kişilik mutlu aile

Rabia Bilgin ve Serhan Yastı çifti Alman Çoban Köpeği sahiplenme konusunda yaşadıkları kötü tecrübeler sonrasında Petworld çiftliğimize ulaştılar. Arzu ettikleri Alman Kurdu yavrularını çiftliğimizde gören Rabia Hanım ve Serhan Bey ilk önce bir yavru sahiplendiler ardından diğer bir yavruyu'da hayatlarına kattılar. Çiftimiz yaşadıkları memnuniyeti bizimle paylaştı.

Alman Kurdu her zaman içimde bir ukteydi ama aklımda olanı bir türlü gerçekleştiremiyodum fırsat bulamıyordum daha doğrusu 1 gece internette gezinirken gözüme bir Alman Kurdu fotoğrafı çarptı hemen bu benim olmalı dedim sabah uyanır uyanmaz kız arkadaşıma söylediğimde kesinlikle olmaz ben köpeklerden çok korkuyorum dedi ama ben ona rağmen o gün çevredeki yerleri araştırıp bir çiftlikten aldım ama şanssızlığıma veriyorum köpek kanlı ishalden bir hafta içinde öldü bu arada o köpek asla istemem diyen kız köpek öldüğünde hüngür hüngür ağladı ama ben içimdeki alman kurdu sevgisini bu sefer daha fazla araştırıp Petworld ailesi ve Can Paksoy gibi bir profesyonelle geçte olsa tanışma fırsatı bulduk. Sayesinde istediğim gibi bir Alman Kurdu sahibi oldum. Hizmetlerinden Adem Bey'in gerçek bir abi gibi davranmasından çok memnun kaldık ve kızımıza bir arkadaş edinmek istediğimizde yine tercihimiz tabiki de Petworld ailesi oldu. Yine Adem Bey'in bizim için seçtiği ve önerdiği erkek alman çoban köpeğimizide onların güzel seçimleri ile sahiplenmeye karar verdik. Biz şu an 4 kişilik bir aile olarak çok mutluyuz :)

 

Herşey için teşekkürler Petworld ailesi

 

alman kurdu satış referans alman kurdu satış referans alman kurdu satış referans alman kurdu satış referans alman kurdu satış referans alman kurdu satış referans